KUUSANKOSKI Niin televisiossa kuin teatterin lavoilla yleisöä hauskuuttanut rakastettu brittikomedia "Pokka pitää" on Kuusankosken Teatterin tämän syksyn ohjelmistossa.

Kuusankoskelaisversiossa lavalla nähdään rumpalina tunnettu kouvolalainen Eetu Pesu, joka näin debytoi teatterin lavalla.

– Fiilikset on todella huojentuneet, mutta samaan aikaan myös innostuneet, sillä meillä oli suhteellisen työläs harjoituskausi ja tuntuu upealta päästä nyt vihdoin esittämään tätä näytelmää yleisön edessä, hän kommentoi ensi-illan jälkeen.

Mänttärin Sukuyhdistyksen nuorisovastaavana toimiva Pesulle näytteleminen on askel täysin uuteen maailmaan.

– On myös virkistävää tehdä jotain täysin uutta taiteen alalla, mitä en ole aikasemmin tehnyt. Olen todella kiitollinen Kuusankosken Teatterille väelle, että pyysivät miuta mukaan tekemään tätä näytelmää, hän jatkaa.

Pesu esittää näytelmässä herra Milsonin, "Millyn", roolin.

"Parasta työskentely upeiden näyttelijöiden kanssa"

Pesu pitää parhaana projektissa työskentelyä upeiden näyttelijöiden ja ammattitaitoisen teatterin henkilöstön kanssa.

– Tiimityöskentelymme lopputuloksena olemme loihtineet ohjaajan vision todelliseksi. Lippuja kuulemma menee tiuhaan tahtiin, joten suosittelen hyvissä ajoin varaamaan omansa, niin ei mene tämän hulvaton näytelmä sivu suun, hän jatkaa.

Riemukas komedia tarjoaa mahtavia rooleja, hykerryttäviä tilanteita ja nasevaa sanailua, josta pitää ennen kaikkea huolen Hyacinth Bucket (lausutaan bukee)

Kuusankoskella ohjauksesta vastaa Ilmo Ranne. Komedian on suomentanut Joel Elstelä.

Pokka pitää on alunperin brittiläinen komediasarja, jota tehtiin vuosina 1990–1995. Pokka pitää on BBC:n kaikkien aikojen myydyin televisiosarja. Jo eläkkeelle jääneen käsikirjoittaja Roy Clarken tekemiä jaksoja kertyi yhteensä 44.

"Pokka pitää – Keeping appearances" -näytelmä Kuusankosken Teatterin (Kuusankoskenkatu 1) Teatterisalissa lauantaina 27.10. kello 16, sunnuntaina 28.10. kello 15, torstaina 1.11. kello 19, sunnuntaina 4.11. kello 15, lauantaina 10.11. kello 16, torstaina 15.11. kello 19, torstaina 22.11. kello 19, sunnuntaina 25.11. kello 15, perjantaina 30.11. kello 19, sunnuntaina 2.12. kello 15, perjantaina 7.12. kello 19 (tilattu) ja lauantaina 8.12. kello 16. Liput 18 euroa (peruslippu) ja 15 euroa (eläkeläinen, opiskelija ja työtön). Kesto on noin 2 tuntia ja 20 minuuttia (sisältää väliajan). Ryhmävaraukset: kuusankosken.teatteri@kouvola.fi ja 040 524 7202.