Mänttärin Sukuyhdistyksen johtokunta on päättänyt yleisön pyynnöstä lisätä sukutuotteiden valikoimaa kahdella uudella tuotteella. Uusina tuotteina ovat korvakorut ja solmioneula.

Korvakoruja on tilattu sekä kultaisina että hopeisina. Kultaisen korvakorun myyntihinta on 140 euroa/pari ja hopeinen korupari maksaa 70 euroa. Miesten kultaisen solmioneulan hinta on 100 euroa. Sekä korvakoruissa että solmioneulassa on sukumerkki.

Sukumerkkiä saa myös riipuksena ja rintamerkkinä. Kultaisen rintamerkin hinta on 42 euroa. Kultaisen prässätyn riipuksen hinta on 65 euroa, kultaisen valetun riipuksen hinta 35 euroa ja hopeisen riipuksen hinta on 35 euroa.

– Olemme neuvotelleet uusista ja nykyisistä tuotteista pitkäaikaisen "hovihankkijamme", Inkeroisissa toimivan kultaseppä Jukka Nikkasen kanssa, puheenjohtaja Ari Lehtomäki kertoo.

Kaikki Mänttärin Sukuyhdistyksen sukutuotteet löytyvät Niinipuun verkkosivuilta. Verkkosivuilta löytyvät myös tarkemmat tilausohjeet. Tuotteita voi tilata niin puhelimitse, postitse kuin sähköpostitse.