KOUVOLA, MYLLYKOSKI Mänttärin Sukuyhdistyksen 90-vuotisjuhlavuoden päätapahtuman eli heinäkuussa Myllykoskella järjestettävän sukukokouksen ja -juhlan tunnistaa yhtenäisestä brändi-ilmeestä.

Sukujuhlan logo näkyy kaikessa juhlavuoden viestinnässä ja Niinipuun sukujuhla-sivuilla. Juhlalogo lanseerattiin 90-vuotisjuhlavuoden ensimmäisessä tapahtumassa Sampolan sukututkimuspäivässä Tampereella tammikuun lopulla.

Logon suunnittelun perustana oli pysyvyyttä ja juurevuutta edustava Mänttärin Sukuyhdistyksen Liikkalan Mänttärinmäellä ylläpitämä kotiseutumuseo Sukumuseon vanha aittarakennus, joka luo mielikuvan myös kodista. Logon väri on sukuyhdistyksen tuttu vaaleansininen brändiväri.

Kolmesta vaihtoehdosta logoksi valikoitui moderni versio, jonka paksut viivat luovat pysyvyyden lisäksi myös mielikuvaa Sukuyhdistyksen dynaamisesta, vahvasta ja tavoitteellisesta otteesta.

Juhlalogon graafisesta ilmeestä vastaa Mänttärin Sukuyhdistyksen julkaiseman ja kustantaman kotiseutulehti Niinipuun taittaja Kirsi Juura. Hän loihti logon sukujuhlatoimikunnan luonnoksen pohjalta.

Logosta teetetään myös rintamerkit jaettavaksi kaikille heinäkuisen sukukokouksen ja -juhlan osallistujille. Sukukokous ja -juhla järjestetään Kouvolan Myllykoskella 20.–21.7.