Mänttärin Sukyhdistyksen 80-vuotisjuhlassa viime sunnuntaina muistettiin myös ansioituneita sukulaisia.

Heikkisten valokuvaajien nuorten stipendit ottivat vastaan perheen naiset eli Liina. Maija ja äiti Jaana. Suvun päämies onnittelee Liinaa. Taustalla Sukuseurojen Keskusliiton pääsihteeri Eine Kuismin.Heikkisten valokuvaajien nuorten stipendit ottivat vastaan perheen naiset eli Liina. Maija ja äiti Jaana. Suvun päämies onnittelee Liinaa. Taustalla Sukuseurojen Keskusliiton pääsihteeri Eine Kuismin.

Sukuyhdistys myönsi stipendit kouvolalaisen Heikkisen perheen palkituille ja menestyneille nuoremman polven luontokuvaajille, joiden valokuvia on julkaistu myös Niinipuu-lehdessä. Rahallisen tunnustuksen saivat Jari ja Jaana Heikkisen lapset Ville, Jesse, Maija ja Liina.

– Tämä tunnustus kannustaa jatkamaan harrastusta edelleen, perheen äiti Jaana kiitteli.

Ari Lehtomäki (vas.) ja Erkki Mänttäri saivat Sukuseurojen Keskusliiton kultaiset ansiomerkit. Hopeisen merkin saivat Sari Riivari ja Aila Huovila (oik.).Ari Lehtomäki (vas.) ja Erkki Mänttäri saivat Sukuseurojen Keskusliiton kultaiset ansiomerkit. Hopeisen merkin saivat Sari Riivari ja Aila Huovila (oik.).

Sukuseurojen Keskusliiton pääsihteeri Eine Kuismin jakoi liiton kultaisen ansiomerkin, jotka saivat johtokunnan varapuheenjohtaja Ari Lehtomäki ja sihteeri Erkki Mänttäri. Hopeisen ansiomerkin saivat taloudenhoitaja Sari Riivari ja sukutuotevastaava Aila Huovi.

Kahvin kanssa nimikkoleivos

Sukujuhlaan tervehdyksensä toivat Kouvolan kaupunki, Sukuseurojen Keskusliitto ja muut Kymenlaaksolaiset suvut. Liikkalan kylän historiasta kertoi Pekka Niemi.

Svetlana Happo loi alttoviulullaan kesäisiä sävelmiä sateiselle Mänttärinmäelle.Svetlana Happo loi alttoviulullaan kesäisiä sävelmiä sateiselle Mänttärinmäelle.

Sukujuhlassa kuultiin myös kaksi kesäistä musiikkikappaletta, jotka esittivät Svetlana Happo (alttoviulu) ja Elina Lehtomäki (piano). Juhlassa laulettiin yhteisesti Mänttärin sukulaulu ja Kymenlaakson laulu.

Terhi Jalo piti sukuhartauden ennen 80-vuotisjuhlaa. Lapset Iiris ja Helmi Jalo sekä Aino ja Veera Lehtomäki lauloivat.Terhi Jalo piti sukuhartauden ennen 80-vuotisjuhlaa. Lapset Iiris ja Helmi Jalo sekä Aino ja Veera Lehtomäki lauloivat.

Mänttärin Sukuyhdistyksen 80-vuotisjuhlaa edelsi sukuhartaus, jossa puhui teologian ylioppilas Terhi Jalo Kouvolan Liikkalasta sekä lauloivat lapset Iiris ja Helmi Jalo sekä Aino ja Veera Lehtomäki.

80-vuotisjuhlassa nautittiin kahvin kanssa suvun nimikkoleivos.80-vuotisjuhlassa nautittiin kahvin kanssa suvun nimikkoleivos.

Juhlassa nautittiin kahvin kanssa suvun nimikkoleivos, jonka on valmistanut kotkalainen Leistin Leipomo.