Sähkeet

Jari Uutelan uusi single ”Usko, Toivo, Rakkaus” julkaistaan tulevana perjantaina

03.05.2023

TAMPERE Vuonna 2022 julkaistun ”Kolmas kerta toden sanoo” -albumin jälkeen myllykoskelaislähtöisen laulaja–lauluntekijä Jari Uutelan takki oli tyhjä. Hänelle oli tärkeää ottaa hetki huilia, muuttaa Tampereelle ja pitää tovi keikkataukoa ja tehdä asioita, jotka eivät liity musiikkiin.

Pieni irtiotto synnytti uudenlaista Jari Uutelaa. Tarinankerronta on mahdotonta, jos ei ole tarinoita. Lopulta niitä tarinoita alkoi syntyä, kun antoi itselle omaa aikaa. Syntyi single "Usko, Toivo, Rakkaus".

Viime aikojen maailman tilanne ja Venäjän hyökkäyssota Ukrainaan sai miettimään Suomen historiaa ja lähimmäisen rakkautta. Lopulta siitä ei ole kovinkaan pitkä aika, kun tykit taivaan yllä sointui verisinfoniaksi. Mikä on tärkeää ja mitkä arvot ohjaavat meitä elämässä? Sami ”Samson” Tammisen tuottama kappale näkee toivoa ja rakkautta niissäkin hetkissä, kun valo alkaa katoamaan. Silloin yhteinen usko paremmasta on ainoa mikä voi pelastaa.

– Kun joskus päiväni päättyvät, toivon että katkeruus ja epätoivo ei ole se, mikä minusta muistetaan hautajaisissani. Kukin voi päättää, mitkä ne lauseet sitten ovat, hän toteaa tiedotteessaan.

"Usko, Toivo, Rakkaus"

  • Sävellys ja sanoitus: Jari Uutela
  • Tuotanto: Sami ”Samson” Tamminen
  • Kansi: Jari Uutela
  • Kuvat: Salla Flinkman
  • ISRC: FIJU22300001