Sähkeet

Mirka Suutari otti hopeaa hiihtosuunnistuksen talviuniversiadeissa – Tuuli Suutari sijoittui neljänneksi

07.03.2019

VENÄJÄ–KOUVOLA Kouvolan Suunnistajia edustava Mirka Suutari nappasi hopeaa parhaillaan pidettävässä talviuniversiadeissa Venäjälä. Kilpailut jatkuivat viime tiistaina takaa-ajokilpailulla, jonka lähtöjärjestys ja lähtöajat tulivat edellispäivän sprintin tulosten perusteella. Suomalaisista mitaleille nousi Suutarin lisäksi naisissa Liisa Nenonen ja miehissä pronssille taistellut Misa Tuomala.

Naisten voittajaksi hiihti Venäjän Marina Viatkina. Mirka Suutari nousi hopealle nousi kovalla loppusuorakirillä kaksi sekuntia ennen Liisa Nenosta. Eroa voittajaan kertyi 1.41.

Suomalaispäivää täydensi kilpailun neljänneksi yltänyt Mirkan Suutarin sisko Tuuli Suutari, joka starttasi matkaan sijalta 13.