Sähkeet

Suomen Sukututkimusseura julistaa kirjoituskilpailun

05.03.2019

HELSINKI Suomen Sukututkimusseura julistaa kirjoituskilpailun, jolla etsitään asiakirja-aineistoon, muistitietoon tai omakohtaisiin kokemuksiin perustuvia tarinoita. Niiden tulee kertoa henkilöiden ja perheiden vaiheista.

Sukutarinoissa voi olla myös fiktiivisiä piirteitä, vaikka ne kertovat historiallisista henkilöistä ja todellisista tapahtumista. Kirjoittaja voi itse valita tarinansa näkökulman, tyylin ja luonteen. Tarinat voi kirjoittaa suomeksi tai ruotsiksi.

"Sukutarinakilpailu 2019" on avoin kaikille. Kirjoittaja voi lähettää kilpailuun useamman kuin yhden tarinan, mutta jokaisella tarinalla on oltava eri nimimerkki. Kirjoittaja ei saa olla tunnistettavissa nimimerkistä, esimerkiksi keskustelufoorumeilla käytettyä nimimerkkiä tai käyttäjänimeä ei pidä käyttää.

Kilpailuun tarkoitetut tarinat lähetetään 18.2.–31.7. sähköpostitse osoitteeseen sukutarinakilpailu@genealogia.fi. Sähköpostiviestissä on ilmoitettava kirjoittajan nimi, yhteystiedot ja nimimerkki. Sukutarina lähetetään viestin liitteenä doc-, docxtai rtf-muotoisena tekstitiedostona.

>> Lue lisää sukutarinakilpailusta tästä