Pääkaupunkiseudun Mänttärien tapaaminen Vantaalla

6.10.2019 klo 12–14:30

Pääkaupunkiseudun Mänttärit tapaavat tällä kertaa poikkeuksellisesti Vantaan ammattiopisto Varian Hiekkaharjun toimipisteessä (Tennistie 1) sunnuntaina 6.10. klo 12 alkaen. Tapaamisessa kerrotaan tarinoita suvusta ja tietoa Mänttärin Sukuyhdistyksen toiminnasta. Paikalla on mahdollisuus ruokailuun ja kahveihin sekä sukulaisten tapaamiseen.

Aluetapaaminen pidetään valtakunnallisen Kuulutko sukuuni -tapahtuman yhteydessä. Tapahtumaan kokoontuu runsaasti sukututkijoita ja sukuseuroja eri puolilta maata. Mänttärin Sukuyhdistyksellä toimintaa esittelevä osasto tapahtumassa. Samalla on mahdollisuus tutustua satojen muiden sukuyhdistysten toimintaan. Kaikki tilaisuuden tapahtumat ovat maksuttomia.

Näin löydät tapahtumapaikalle:

  • Helsingistä pääsee paikallisjunilla K, I ja N, jotka pysähtyvät Hiekkaharjun asemalla.
  • Hiekkaharjun asemalta lähtevät paikallisjunat K ja P Helsingin suuntaan.
  • Ammattiopiston tilat ovat rautatien itäpuolella, kävelymatkaa asemalta  on noin 300 metriä.
  • Junien aikataulut löytyvät VR:n verkkosivulta.
  • Ammattiopiston lähistöltä löytyy paikoitustilaa.

Tervetuloa läheltä ja kaukaa tähän perinteiseen sukutapaamiseen ja samalla suureen sukutoimijoiden joukkoon. Kerro tilaisuudesta lähisukulaisillesi ja muille suvun jäsenille. Lähetämme tapahtumaa Mänttärin Sukuyhdistys lähettää tarkempaa tietoa sähköpostitse ja tekstiviestinä niille, joiden yhteystiedot ovat yhdistyksen käytettävissä.