34. sukututkimuspäivä Lahdessa

26.10.2019 klo 09–15

Tapahtuma on päättynyt

Lahden 34. sukututkimuspäivää vietetään Wellamo-opistolla (Kirkkokatu 16) lauantaina 26.10. kello 10–14. Ovet aukeavat kello 9, jolloin voi jo tutustua näyttely- ja myyntiosastoihin.

Näytteilleasettajia ovat muun muassa Karjala-tietokanta, Lahden Postimerkkikerho, Laukkasten sukuseura, Heikki K. Lähde, Heimo Outola, Päijät-Hämeen Numismaatikot, Suomen Sukuhistoriallinen Yhdistys, Tissarin Sukuseura, Tuisku-Camenaeus sukuseura ja Wirmailan Rusthollin sukuyhdistys.

Kahvila LAkki samassa rakennuksessa on avoinna koko tapahtuman ajan klelo 9–15 ja sieltä on mahdollista ostaa kello 9 alkaen ruokalippu keittolounaalle, jolloin välttyy ruuhkilta.

Ohjelma:

  • kello 10 avaussanat, Lahden seudun sukututkijat ry:n puheenjohtaja Riitta Kokko-Parikka
  • kello 10.10 talvi- ja jatkosodan henkilöhistorialliset lähteet, Vantaan seudun sukututkijat ry:n puheenjohtaja Ari Vesalainen
  • kello 11.15 "Talvisota ja Summan miehet – Modernin suurtaistelun sotakokemus", vuoden tieteentekijä 2018, filosofian tohtori Jussi Jalonen. Muun muassa Lammin pitäjän miehiä taisteli Summassa.
  • kello 12.15  lounastauko sekä tutustumista näyttely- ja myyntiosastoihin. Kahvila LAKissa tarjolla kermainen lohikeitto kello 12–13.30 hintaan 7,40 euroa. Leipäpöytä, ruokajuoma ja kahvi sisältyvät hintaan.
  • kello 13.15 "Murhan enkeli – Suuren Pohjan sodan ihmisten historia", filosofian tohtori Teemu Keskisarja

Ovet ja kahvila avoinna kello 15:een asti. Tapahtumaan on vapaa pääsy. Tapahtuman järjestää Lahden seudun sukututkijat ry.