Kotiseututoimijoiden tapaaminen ja ajankohtaiskeskustelu etänä

30.9.2021 klo 15:30–17

Tapahtuma on päättynyt

Pimenevien syysiltojen iloksi Kotiseutuliitto kutsuu maakunnan jäsenet, kunnat ja yhdistykset sekä Kotiseutuklubin jäsenet ajankohtaiskeskustelun ja vapaamuotoisen tapaamisen pariin.

Maakunnalliset kokoukset Kotiseutuliiton valtuustoehdokkaan valitsemiseksi järjestetään edelleen kahden vuoden välein maakunnassanne. Kotiseutoluutto haluaa kuitenkin lisätä keskinäistä vuorovaikutusta, ja siksi kutsuu jäsenyhdistykset virtuaalitapaamiseen myös tänä vuonna. Tapaamisessa on mukana useamman maakunnan väkeä ja myös maakuntien liitot. Tervetuloa mukaan vaikka useammankin osallistujan voimin!

Paikka: Etätilaisuus, Microsoft Teams (Liittymislinkki lähetetään ilmoittautumisen yhteydessä annettuun sähköpostiosoitteeseen)Linkki ilmoittautumislomakkeelle: LINKKI

Aika: Torstai 30.9. klo 15.30–17 Kutsutut: Etelä-Karjalan jäsenet, Kymenlaakson jäsenet ja Keski-Pohjanmaan jäsenet

Ohjelmassa:

  • Maakuntien liittojen tervehdykset
  • Kotiseutuliiton kuulumiset
  • Kuntaliitosta ajankohtaisia asioita
  • Jäsenyhteisöjen kuulumisia ja keskustelua
  • Ilmoittauduthan etukäteen: ILMOITTAUDU TÄSTÄ

Kokouksen liittymislinkki lähetetään ilmoittautumislomakkeella annettuun sähköpostiosoitteeseen kokousta edeltävänä päivänä. Ilmoittauduthan ajoissa!

Lisätietoja tapaamisesta voi kysyä Kotiseutuliiton järjestöpäälliköltä Marika Punamäeltä, marika.punamaki@kotiseutuliitto.fi.