Pääkaupunkiseudun Mänttärien tapaaminen

13.10.2014 klo 18–20

Tapahtuma on päättynyt

Sukutapaaminen Astoria-salissa (Iso Roobertinkatu 14) Helsingin ydinkeskustassa. Huomioi tämä uusi kokoontumispaikka kävelykadulla. Astoria-sali on lähellä Annankatua. Paikoitusta löytyy yleensä hyvin Johanneksen kirkon ympäristöstä. Raitiovaunulinjat 10 ja 3 kulkevat noin 100 metrin päässä salista.

Sukutuotteiden myynti, kahvitarjoilu ja seurustelu alkaa kello 18. Ohjelma alkaa kello 18.30.

Tällä kertaa saamme kuulla negrospirituaaleja jazz-hengessä. Oopperalaulaja Tiina Sinkkonen (altto) esiintyy yhdessä pianisti Jussi Niilunpalon ja saksofonisti–huilisti Juhani "Junnu" Aaltosen kanssa.

Tilaisuuden pääluennon pitää tulevaisuudentutkija, futurologi Risto Linturi aiheesta "Suomi vuonna 2030". Hän on ollut laatimassa eduskunnan tulevaisuusvaliokunnan tilaamaa ja viime vuonna julkistettua laajaa raporttia tulevaisuuden radikaaleista teknologioista. Linturi on toiminut myös UNESCO:n pääsihteerin kutsumassa ryhmässä ”High Level Visionaries on Information Acquisition and Sharing”. Hänen erikoisaluettaan ovat strategiset radikaalit innovaatiot.

Suvun päämies Anssi Paasivirta tuo oman tervehdyksensä Mänttärin Sukuyhdistyksen ajankohtaisista asioista.

Tule ottamaan selvää suvustasi

Tilaisuudessa kerromme sukuyhdistyksen toiminnasta ja annamme tilaa kysymyksille ja keskustelulle. Sukutuotteita, kuten viirejä, adresseja, merkkejä, riipuksia ja pinssejä.

Myynnissä on Mänttärin sukukirja 1–2 tarjoushintaan 50 euroa (käteisellä). Saatavana on myös uutuuskirja "Niinipuun varjossa – Mänttärin Sukuyhdistys 80 vuotta", kuten myös kirjat "Elämän polkuja" ja "Suku kuvina". Sukutuotteiden lisäksi myytävänä on myös talkooleivonnaisia.

Kerro tilaisuudesta lähisukulaisillesi ja muille suvun jäsenille. Ota ystävä ja perheenjäsen mukaan!

T. Mänttärien Helsingin seudun aluetoimikunta ja talkooväki