Webinaari: Paikalliset someryhmät kutsuviksi kaikille

8.2.2024 klo 14–15:30

Tapahtuma on päättynyt

Suomen Kotiseutuliitto järjestää torstaina 8.2. kello 14–15.30 etäluennon sosiaalisen median paikallisryhmien ylläpitäjille ja jäsenille sekä kaikille aiheesta kiinnostuneille. Luennon ajatuksena on auttaa ryhmiä kehittämään keskustelukulttuuria sellaiseksi, että kaikkien paikallisten ihmisten on mukava osallistua keskusteluun ilman huolta syrjityksi tulemisesta tai epämiellyttävän kielenkäytön kohteeksi joutumisesta.

Luento on osa sekä Kotiseutuliiton ylisukupolvista Mestarit ja kisällit -mallin kehittämishanketta että Mediataitoviikkoa. Yleisöllä on mahdollisuus esittää aiheeseen liittyviä kysymyksiä tilaisuuden yhteydessä.

Luennoitsijana on tutkija ja filosofi Henrik Rydenfelt joka on filosofian tohtori, Helsingin yliopiston käytännöllisen filosofian ja viestinnän dosentti, Etiikka.fi-blogin vastaava toimittaja sekä Julkisen sanan neuvoston varapuheenjohtaja. Rydenfelt on toiminut lisäksi Viestinnän eettisen neuvottelukunnan puheenjohtajana.

Ilmoittaudu tapahtumaan tästä linkistä keskiviikkoon 7.2. mennessä. Ennakkoon ilmoittautuneille lähetetään Teams-osallistumislinkki ennen tilaisuutta.