Jazzjamit ravintola Kairossa Kotkassa

16.7.2016 klo 20–22:30

Tapahtuma on päättynyt

Mänttärin Sukuyhdistys järjestää jazz-painotteisen jami-illan maankuulussa merimiesravintola Kairossa (Satamakatu 7) sukujuhlaviikonlopun lauantaina 16.7. kello 20 alkaen.

Jameissa soittaa suvun muusikkovirtuooseja ja joukko heidän soittokavereitaan. Mukana ovat pianisti Pertti Metsärinne, trumpetisti Heikki Rosendahl, klarinetisti Heikki Kauppinen, saksofonisti Hannu Purola, trumpetisti Risto Pellava, basisti Timo Peltola ja rumpali Harri Heininen.

Tilaisuus on Mänttärin Sukuyhdistyksen organisoima, mutta jamit ovat avoin tilaisuus kaikille. Ravintolassa on mahdollisuus ruokailuun. Jamien jälkeen noin kello 22.30 alkaa perinteinen Kairon karaoke.

Lipunmyynti alkaa ovelta kello 19. Lippujen hinnat: 20 euroa (sisältää lämmin broilerivoileipä tai kasvisruokavaihtoehto) ja 10 euroa (vain sisäänpääsy).

Pöytä- tai lippuvarauksia ei tarvitse tehdä erikseen ravintolaan. Jos kuitenkin haluat varata lippusi etukäteen, niin ilmoita siitä sähköpostitse sukuyhdistykselle osoitteella sukujuhla2016@niinipuu.fi.