Kuulutko sukuuni -tapahtuma Vantaalla

8.10.2017 klo 10–16

Tapahtuma on päättynyt

Suomen suurin, nyt jo 18. kerran järjestettävä sukututkimustapahtuma Vantaan ammattiopisto Varian Hiekkaharjun toimipisteessä (Tennistie 1) lauantaina 7.10. kello 10–17 ja sunnuntaina 8.10. kello 10–16.

Tämän vuoden valokuvanäyttelyn teema on ”Entisajan kulkuneuvoja”. Näyttelyssä on Vantaan Seudun sukututkijoiden albumeista löytyneitä, vuonna 1950 tai aikaisemmin otettuja valokuvia erilaisista entisajan kulkuneuvoista – suksista autoihin, potkukelkoista lastenvaunuihin. Mukana on sekä kotikameroilla näpättyjä kuvia että ammattikuvaajien ottamia poseerauksia eri vuosilta ja eri puolilta Suomea.

Yleisöllä on tapahtumaan, luennoille ja tietoiskuihin vapaa pääsy. Nähtävää ja koettavaa löytyy kaikille sukuasioista kiinnostuneille, niin aloittelijoille kuin vanhoille konkareillekin. Kolme mielenkiintoista yleisöluentoa kumpanakin tapahtumapäivänä, muun muassa tietoiskuja sukututkimuksen aloittamisesta, sukuseuran perustamisesta ja DNA:sta.

Tapahtumapaikalla on Vantaan ammattiopisto Varian oppilaiden pitämä kahvio-ruokala. Tarjolla on edullista ja herkullista kotiruokaa iloisten ja kohteliaiden nuorten tarjoamana.

Lue lisää tapahtuman verkkosivulta.