Tarinoita ja kädentaitoja Kouvolan Liikkalassa

28.10.2018 klo 12–16

Tapahtuma on päättynyt

Tarinoita ja kädentaitoja on luvassa Liikkalan VPK-talolla (Pien-Liikkalantie 408) Kouvolan Liikkalassa sunnuntaina 28.10.

Kaikille avoin tilaisuus alkaa kädentaitojen näyttelyllä kello 12. Näyttelyssä tulee olemaan muun muassa inkeroislaisten Eeva Puustisen, Liisa Puustisen ja Leena Kaukiaisen käsitöitä, liikkalaisen Eila Mänttärin ja hänen siskojensa kädentaidon näytteitä sekä haminalaisen Pekka Järvisen puutöitä.

Näyttelyn pystytys alkaa lauantaina 27.10. kello 14, jolloin kädentaitoihin liittyviä töitä voi tuoda paikalle. Työt on hyvä nimetä tekijän nimilapulla.

Kädentaitojen näyttelyn yhteydessä tulee olemaan myös kehruunäytös, joka alkaa kello 13. Kehruuta esittelevät metsäkyläläiset Liisa ja Pirjo Koivu. Myös haminalainen Pekka Järvinen näyttää kuinka puusta syntyy taidokasta jälkeen.

Tapahtuman tarinallinen osuus alkaa kello 14. Haminalainen Leena Morottaja kertoo Liikkalan kylän tarinoita. Sippolalainen Eila Korjala tarinoita ja lukee runoja. Ruotilalainen Mirja Heikkilä laulaa inkeroislaisen Seppo Tarhalan haitarisäestyksellä. Tarhala vastaa tilaisuuden musiikkiannista. Inkeroislainen Inkeri Marttila kertoo vanhoista käsityötavoista.

Paikan päällä on puffettimyyntiä, josta voi ostaa edullisesti kahvia/teetä ja mehua sekä suolaista ja makeaa syötävää. Myynnissä on myös Mänttärin Sukuyhdistyksen sukutuotteita.