Suku 2018 -tapahtuma Tampereella

10.–11.3.2018

Tapahtuma on päättynyt

Suomen Sukututkimusseura, Tampereen seudun sukututkijat ry ja Tampereen seudun työväenopisto järjestävät Suku 2018 -tapahtuman Tampereen seudun työväenopistolla (Sammonkatu 2) Sampolassa Tampereella lauantaina ja sunnuntaina 10.–11.3. kello 10–17.

Suku 2018 -tapahtuma on maamme suurin vuotuinen sukututkimustapahtuma ja merkittävin sukututkijoiden koulutustilaisuus. Suomen Sukututkimusseura järjestää valtakunnallisen tapahtuman 41. kerran, ja nyt yhteistyökumppaneina ovat Tampereen seudun työväenopisto ja Tampereen seudun sukututkimusseura ry.

Tapahtuman teema, vuoden 1918 sota ja sen lähteet, on esillä tapahtuman esitelmäohjelmassa. Lisäksi tarjolla on tietoiskuja sukututkimuksen ajankohtaisista aiheista, kuten erilaisista digitaalisista aineistoista, kerronnallisuudesta sukututkimuksessa ja geneettisestä sukututkimuksesta.

Tapahtumaa ympäröi sukututkimusaiheinen näyttely, jossa sukututkijat, sukuseurat ja sukututkimusyhdistykset esittelevät toimintaansa. Suku 2018 -avajaistilaisuudessa julistetaan Vuoden sukukirja -kilpailun voittaja ja palkitaan ansioituneita sukututkijoita. Lauantai 10.3. huipentuu juhlaillalliseen Finlaysonin Palatsin (Kuninkaankatu 1) historiallisessa miljöössä.