HELSINKI Kulttuuri-, mielipide- ja tiedelehtien liitto Kultti ry:n Vuoden laatulehti 2019 -kilpailun yleisöäänestys on alkanut. Kilpailuun osallistuu tänä vuonna 53 lehteä, joiden joukossa on muös Mänttärin Sukuyhdistyksen julkaisema ja kustantama Niinipuu.

Vuoden laatulehden valitsee tänä vuonna toimittaja–kirjailija, Ylen uutisankkuri Matti Rönkä, joka on aloittanut luku- ja selailu-urakkansa voittolehden löytämiseksi.

Kilpailun voittaja tai voittajat julkistetaan Helsingin Kirjamessuilla Messukeskuksessa Kultti ry:n osastolla 6f2 lauantaina 26.10. kello 13.

Yleisö voi äänestää kilpailulehtiä perjantaihin 18.10. saakka. Ääniä voi antaa yhden yhtä tietokonetta tai laitetta kohden.

Äänestäessä on mahdollista osallistua arvontaan, jossa palkintona on vapaavalintaisen Kultti-liiton jäsenlehden vuosikerta. Liitto ei käytä äänestystietoja suoramarkkinointiin ja ilmoittaa onnekkaalle äänestäjälle voitosta henkilökohtaisesti. Arvonta suoritetaan äänestyksen päätyttyä. Äänestää voi myös anonyymisti.

Niinipuu-lehti on ilmestynyt yhtäjaksoisesti vuodesta 1995 alkaen. Lehti on valittu Sukuseurojen Keskusliiton lehtikilpailussa parhaaksi vuosina 1998, 2003 ja 2018. Vuosina 2007 ja 2011 lehti palkittiin samaisessa kilpailussa kunniamaininnalla.

>> Kilpailulehtiin pääsee tutustumaan tästä

>> Äänestyssivulle pääsee tästä