KOUVOLA, LIIKKALA Mänttärin Sukuyhdistyksen sääntömääräinen sukukokous järjestetään poikkeusjärjestelyin Liikkalan VPK-talolla Kouvolassa sunnuntaina 25.10. kello 12–14.

Koronavirustilanteesta johtuen osallistujamäärä kokouspaikalla on rajattu 50:een henkilöön. Kokoukseen tulee ilmoittautua etukäteen maanantaihin 19.10. mennessä Niinipuun verkkosivuilla olevan lomakkeen avulla.

Kokouksessa valitaan valtuuskunta ja valtuuskunnan puheenjohtaja vuosille 2021–2024, päätetään sääntömuutoksista ja hyväksytään sukuyhdistyksen toimintakertomus vuosilta 2016–2019.

Tapahtumassa noudatetaan ajankohtaisia kokootumis- ja hygieniaohjeistuksia. Kokouspaikalla osallistujille on tarjolla käsidesia ja kasvomaskeja sekä kokousjärjestelyissä huomioidaan turvavälit. Osallistujille on tarjolla kokouskahvit.

Sukukokous tullaan striimaamaan suorana verkkoon, ja sitä voi kuka tahansa seurata Niinipuu-lehden YouTube-kanavan kautta. Verkossa kokousta seuraaville varataan mahdollisuus etäosallistumiseen eli he voivat kokouksen aikana lähettää kommentteja tekstiviestillä tai WhatsApp-pikaviestillä numeroon 0400 552 235.

VPK-talo sijaitsee keskeisellä paikalla Liikkalan kylässä nykyisessä Kouvolassa.

Järjestyksessään 23. sukukokous

Mänttärin Sukuyhdistyksen ylin päättävä elin, sukukokous, järjestetään aina joka neljäs vuosi. Perinteisesti sukukokous on pidetty yhdessä sukujuhlan kanssa aina heinäkuun toisena viikonloppuna.

Tälle vuodelle osuva sukukokous on 23. järjestyksessään. Historian ensimmäinen sukukokous ja -juhla pidettiin Sippolan Liikkalan Mänttärinmäellä Mäkelän talon pihapiirissä ja sukupuun ympärillä 1.7.1934.

Koronaviruspandemian johdosta sukuyhdistyksen johtokunta päätti viime maaliskuussa, että laajalti sukua yhteen kokoava sukujuhla siirretään vuodella eteenpäin. Juhla järjestetään Myllykoskella 17.–18.7.2021.

Sääntömääräinen sukukokous päätettiin kuitenkin järjestää suvun syntysijoilla Liikkalassa kuluvan vuoden lokakuussa.

>> Ilmoittaudu sukukokoukseen tästä

>> Sukukokouksen esityslista löytyy tästä

>> Ehdotus Mänttärin Sukuyhdistyksen uusiksi säännöiksi löytyy tästä