HELSINKI Kulttuuri-, mielipide- ja tiedelehtien liitto Kultti ry:n Vuoden laatulehti 2020 -kilpailun yleisöäänestys on alkanut. Kilpailuun osallistuu tänä vuonna 49 lehteä, joiden joukossa on muös Mänttärin Sukuyhdistyksen julkaisema ja kustantama Niinipuu.

Vuoden laatulehden valitsee tänä vuonna kirjailija Risto Isomäki, joka on aloittanut luku- ja selailu-urakkansa voittolehden löytämiseksi.

Kilpailun voittaja tai voittajat julkistetaan Kultin virtuaalisilla Kirjamessuilla torstaina 22.10.

Yleisö voi äänestää kilpailulehtiä sunnuntaihin 18.10. saakka. Ääniä voi antaa yhden yhtä tietokonetta tai laitetta kohden.

Äänestäessä on mahdollista osallistua arvontaan, jossa palkintona on vapaavalintaisen Kultti-liiton jäsenlehden vuosikerta. Liitto ei käytä äänestystietoja suoramarkkinointiin ja ilmoittaa onnekkaalle äänestäjälle voitosta henkilökohtaisesti. Arvonta suoritetaan äänestyksen päätyttyä. Äänestää voi myös anonyymisti.

Niinipuu-lehti on ilmestynyt yhtäjaksoisesti vuodesta 1995 alkaen. Lehti on valittu Sukuseurojen Keskusliiton lehtikilpailussa parhaaksi vuosina 1998, 2003 ja 2018. Vuosina 2007 ja 2011 lehti palkittiin samaisessa kilpailussa kunniamaininnalla.

Viime vuonna Niinipuu palkittiin Kultti-liiton Vuoden laatulehti -kilpailun kunniamaininnalla, Tsempparipalkinnolla. Viime vuonna lehdet arvosteli toimittaja–kirjailija Matti Rönkä.

Vuoden laatulehti -kilpailu järjestetään tänä vuonna jo 15. kerran.

>> Kilpailulehtiin pääsee tutustumaan tästä

>> Äänestyssivulle pääsee tästä